Zoldertrap plaatsen?

Professionele montage van uw vlizotrap

Met ruim 20 jaar ervaring in het plaatsen van zoldertrappen bent u bij Zoldertrapkopen.com verzekerd van een goede en snelle montageservice. Wij komen graag bij u langs op locatie om uw trap te monteren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen door ons contactformulier in te vullen. Vergeet bij uw bestelling vooral niet aan te geven dat u gebruik wilt maken van onze montageservice. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op om een persoonlijke offerte voor u op te stellen.

Wanneer u kiest voor de montageservice van Zoldertrapkopen.com is het belangrijk om rekening te houden met de voorrijdkosten die wij in rekening brengen. Deze kosten worden berekend op basis van de afstand die de monteur af moet leggen om bij u op locatie te komen. De voorrijdkosten variëren van €50 tot €95 . Indien onze monteur constructieve aanpassingen moeten doen of als u wilt dat wij het afval voor u vervoeren, wordt er een meerprijs in rekening gebracht.

Vraag montageofferte aan

Zelf aan de slag?

Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om zelf aan de slag te gaan met de montage van uw zoldertrap. Wij adviseren u om in dat geval gebruik te maken van de lxk montagehoeken bij een metalen trap en de montagehandleiding die bij onze zoldertrappen wordt geleverd.

Wilt u meer weten over de montage van een zoldertrap? Bekijk dan het onderstaande filmpje.